‘Ajax wilde naast Cuenca nog een aanvaller van Barcelona huren’


FC Barcelona-huurling Isaac Cuenca is afgelopen transferperiode niet voor het eerst op de radar van Ajax verschenen. Sterker nog, de Amsterdammers wilden nog een vleugelaanvaller van de Catalanen tijdelijk overnemen. Om wie het ging liet technisch directeur Marc Overmars in het midden.

“We zijn eerder met Cuenca bezig geweest, en met nog een buitenspeler van Barcelona”, zo doet Overmars een boekje open. “Dat lukte toen niet. Het is best lastig, want iedereen wil erbij blijven. Barcelona is natuurlijk een fantastische club.”

Desondanks kwam Cuenca wel voor vijf maanden naar de Eredivisie. “Uiteindelijk zien ze toch wel in dat Ajax ook voor hun een beste partner kan zijn. Voor de speler, maar ook voor de club. Daar proberen we een vervolg aan te geven dat het niet alleen bij deze speler blijft.”

Overmars heeft een goed beeld van de talentvolle aanwinst. “Het is een echte teamspeler. Een voorbereider met voetballende kwaliteiten. Natuurlijk weten we dat hij terugkomt van een blessure, maar risico’s houd je altijd”, weet de oud-voetballer.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!