‘Ajax wil gesprek over contractverlenging Daley Blind’

Het contract van Ajacied Daley Blind loopt na dit seizoen af. De Amsterdamse club laat via directeur voetbalzaken Marc Overmars vandaag weten dat er in december gesprekken volgen over de toekomst van de verdediger.

Blind reageert tegenover NUsport over zijn status binnen Ajax: ”Tuurlijk denk je wel: waarom komen ze niet met een aanbieding? Het gaat toch best goed? Maar ik ga gewoon door en dan zie ik wel wat er gaat gebeuren. Als ze alsnog komen, zal ik zeker luisteren, maar ik ga niet blind tekenen. Iedereen weet dat Ajax mijn club is. Als ze niet met me verder willen dan zal ik verder moeten kijken.”

”Aan het begin van het seizoen heb ik gevraagd om duidelijkheid”, zegt de speler van Jong Oranje, die deze zomer kon rekenen op veel interesse. ”Die heeft de club toen gegeven. Maar dat ging meer over mijn rol in het elftal. Ik heb niet gevraagd naar mijn contractsituatie. Het is niet aan mij daarover te beginnen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *