AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Ajax wacht op reactie van Luciano Narsingh’

Ajax heeft SC Heerenveen dan wel benaderd om een nieuw bod Luciano Narsingh (21) uit te brengen, maar het is slechts de vraag of de speler zelf nog een nieuwe aanbieding zal ontvangen. Vast staat dat het tot op heden is gebleven bij de eerste aanbieding van Ajax.

‘De aanbieding ligt er nog steeds’, vertelde hoofdtrainer Frank de Boer vrijdagmiddag op een persconferentie, die daarmee duidelijk maakte dat er sinds de eerste aanbieding van Ajax geen nieuwe aanbieding gedaan is door de club. ‘Het is nu aan hem.’

‘We hebben vertrouwen in onze eigen spelers, uit de eigen opleiding. Daarom gaan we niet ten koste van alles dure aankopen doen. En al helemaal niet als we jongens op bepaalde posities zelf hebben lopen’, verduidelijkt De Boer.

Wel benadrukte De Boer nog dat hij echt hoopt dat Narsingh voor Ajax zal kiezen. ‘We willen echt een rechtsbuiten erbij met wat meer ervaring’, vertelde de trainer aan AjaxTV. ‘Daarom hebben we ook voor Narsingh gekozen, die nu al jaren in de Eredivisie uitkomt. We hebben onze interesse getoond omdat we vinden dat hij zich fantastisch ontwikkeld heeft bij SC Heerenveen. Ik denk dat hij echt een versterking voor ons zou zijn.’

Naast Ajax heeft ook PSV zeer concrete interesse in de diensten van Narsingh. Beide clubs hebben eerder een bod van circa drie miljoen euro neergelegd bij SC Heerenveen en beide biedingen werden resoluut van tafel geveegd door de Friezen. Daarnaast heeft zowel PSV als Ajax de speler zelf een contractvoorstel gedaan. Naar verluidt is PSV bereid om net wat meer salaris dan Ajax te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *