Ajax wacht op een antwoord van Luciano Narsingh

Frank de Boer had gehoopt dat Luciano Narsingh al lang en breed Ajacied was. De aanbieding die Ajax hem heeft gedaan, is echter (nog) niet geaccepteerd door de vleugelflitser. Met sc Heerenveen heeft Ajax nog geen akkoord, de landskampioen wil eerst van Narsingh weten of hij de stap naar Amsterdam wil maken.

Frank de Boer is duidelijk in deze zaak. “Wij denken dat we hem een hele goede aanbieding hebben gedaan”, die weet dat ook psv Narsingh wil hebben. “We hebben met hem gesproken en hadden daar een goed gevoel over. Nu is het aan hem om dat te accepteren”, vervolgde De Boer, die eraan toevoegde dat Ajax geen buitensporige salarissen wil betalen. “Wij zijn een weg ingeslagen en hebben gezegd: hoger dan dit gaan we niet. We hebben een limiet en die hebben we bereikt.”

Hetzelfde gold eigenlijk voor Ismaïl Aissati, die definitief vertrekt bij Ajax. “We lagen te ver uitelkaar. Wij dachten: dit is het ons waard en veel water bij de wijn wilden we niet doen. Als het verschil te groot is hoeven we ook niet verder te praten. We waren blij geweest als hij de aanbieding had geaccepteerd.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *