AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Ajax vraagt meer dan tien miljoen voor Van der Wiel’

Gregory van der Wiel moet al maanden toezien hoe Ajax en Valencia maar niet tot een akkoord komen. Europese media gooien allerlei bedragen de wereld in en ook het AD doet mee. Volgens het dagblad vraagt Ajax meer dan tien miljoen voor de rechtsback.

Spaanse media meldden een week geleden dat Ajax zou zijn gezakt naar een vraagprijs van acht miljoen euro. Valencia wilde maximaal zes betalen en dus ging de deal keer op keer niet door. Het gat tussen vraag en aanbod blijk nu dus een stuk groter. Daarmee lijkt ook de kans op een transfer naar Valencia een utopie. Het AD meldt wel dat Los Che weigert op te geven, iets wat eerder wel werd beweerd.

De geruchtenstroom blijft zodoende draaiende, ook al omdat Van der Wiel even geleden aangaf graag naar Valencia te willen. ‘Ik ga uit van Valencia. Ze geven me daar een goed gevoel’, zei de back in januari. Hij bereikte zelfs een akkoord over een contract voor vijf seizoenen in de sinaasappelstad. Vooralsnog staat de Ajacied echter nog gewoon tot 2013 onder contract in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *