AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Ajax vraagt 15 miljoen voor Jan Vertonghen

De vraagprijs van Ajax voor Jan Vertonghen blijkt hoger te liggen dan verschillende media de afgelopen weken hebben gemeld. Eerder werd gesuggereerd dat Ajax tussen de 10 en 12 miljoen euro verlangde voor haar aanvoerder. De vraagprijs blijkt echter op 15 miljoen euro te liggen.

Dit nieuws maakte de VI maandagavond bekend. De 25-jarige Vertonghen ligt nog tot medio 2013 vast bij Ajax en wordt door menig Europese (sub)topper begeerd. Arsenal en Newcastle United informeerden al naar de speler, maar met name Tottenham Hotspur is concreet. De Spurs onderhandelen momenteel nog met Ajax over de te betalen transfersom.

Vertonghen werd de afgelopen twee seizoenen kampioen met Ajax en werd dit jaar ook uitgeroepen tot de beste speler van de Eredivisie. Ajax weigert haar goudhaantje voor een spotprijsje te laten gaan en lijkt daarbij geleerd te hebben van het verleden. Bij Arsenal kan Arsène Wenger nog steeds niet geloven dat men enkele seizoenen geleden slechts 10 miljoen euro aan Ajax hoefde te betalen voor Thomas Vermaelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *