AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Ajax-verdediger vreesde voor zijn leven

Het gaat nog altijd niet goed met Bruno Silva. De 32-jarige verdediger onderging begin vorig jaar een ogenschijnlijk onschuldige operatie aan zijn schouder, maar daarbij traden ernstige complicaties op. Aan voetballen denkt hij voorlopig niet.

”Mijn eerste doel is de kwaliteit van het leven te verbeteren. Daarna kan ik pas weer aan voetbal denken”, zegt de rechtsback, die nog zo veel last van zijn schouder heeft dat hij amper een flesje water op kan tillen, in een interview met AD Sportwereld.

Tijdens de dramatisch verlopen operatie liep Silva een infectie op, die zijn kraakbeen beschadigde. ”Ik ben bang geweest, vreesde voor mijn leven. Als de infectie zou doorzetten, had het ook fataal kunnen aflopen. Ik viel tien kilo af. Ik heb mijn moeder in Uruguay maar niet verteld hoe ernstig de situatie was”, vertelt de Zuid-Amerikaan.

Het contract van Silva bij Ajax loopt komende zomer af. Hij liet eerder weten dat hij overweegt een schadeclaim in te dienen tegen het ziekenhuis dat hem opereerde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *