‘Ajax toont interesse in Andrei Voronin’

Andrei Voronin vervolgt zijn carrière mogelijk in Amsterdam. Voronin mag weg bij Dinamo Moskou na een meningsverschil met trainer Sergei Silkin. Ajax zou geïnteresseerd zijn in Voronin en zou hem voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar, willen vastleggen.

Ajax zou in Voronin de opvolger van de naar FC Twente vertrokken Dimitry Bulykin, die vorig seizoen als pinchhitter actief was bij Ajax, zien. De 32-jarige Russische spits had ook een contract voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar. Ajax wilde echter niet met Bulykin verder, die negen keer scoorde in negentien competitieduels voor Ajax.

‘De optie bestaat dat Voronin naar Nederland vertrekt. Niet alleen Ajax is geïnteresseerd. Er zijn nog een aantal Nederlandse clubs geïnteresseerd in hem. Voronin ziet zelf ook wel iets in een terugkeer naar Duitsland’, aldus een bron tegen het Russische medium.

De zaakwaarnemer wil het bericht niet bevestigen, maar ontkennen wil hij ook niet. ‘We hebben veel contact met Dinamo. De interesse komt aardig op gang en over een paar dagen weten we wellicht meer. Over Ajax, de interesse van die club kan ik niet bevestigen noch ontkennen.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *