‘Ajax-scout Olsen: ‘Ik ben trots op mijn ontdekte jongens’

ajaxreportsAjax werd afgelopen weekend landskampioen van Nederland, voor de derde keer op rij. Dit jaar was de inbreng uit Scandinavië groot, tot genoegen van scout John Steen Olsen. De ontdekker van de jongste Ajax-Denen Christian Eriksen en Viktor Fischer geniet van het succes. “Ik ben trots op mijn jongens.”

“Als scout van Ajax is het makkelijk om de beste spelers te krijgen”, zegt de zeventigjarige Olsen in gesprek met De Telegraaf. “Christian en Viktor zijn ook door honderden andere clubs bekeken. Maar Ajax heeft zo’n goede naam in Scandinavië, dat veel jongens Amsterdam als ideale tussenstop zien op weg naar de top.”

“Ajax moet blij zijn met Viktor en Christian, maar andersom geldt dat ook”, vervolgt de scout zijn verhaal. “Ze hebben geluk bij een van de beste opleidingsclubs ter wereld te spelen, onder een uitstekende trainer en in een systeem waarin hun kwaliteiten het best tot hun recht komen.”

The post ‘Ajax-scout Olsen: ‘Ik ben trots op mijn ontdekte jongens’ appeared first on AjaxReport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *