‘Ajax nu het beste voor mij, zullen zien of ik in de toekomst naar Barça vertrek’

André Onana werd opgeleid bij FC Barcelona en nu Jasper Cillessen elders als eerste keeper aan de slag wil, is de link snel gelegd. De 22-jarige Kameroense sluitpost van Ajax houdt zich echter niet bezig met een terugkeer.

“Ik ben nog steeds keeper van Ajax”, laat Onana weten aan Omasports. “Ik wil het beste voor mijzelf en dat is nu om bij Ajax te zijn en mijzelf te ontwikkelen en wedstrijden te winnen. Dat heb ik nu nodig en in de toekomst zullen we zien of ik Ajax verlaat voor FC Barcelona of voor een andere club.”

“Ik ben nog jong, heb hier nog veel te leren en te verbeteren”, vervolgt Onana, die tegen Bayern München indruk maakte met enkele geweldige reddingen. Na afloop sprak hij met Manuel Neuer. “We waren gewoon wat aan het praten. Hij is iemand die ik moet volgen, hij is heel groot. Ik ben trots dat ik tegen hem mocht spelen. Hij was enthousiast over mij en gaf wat advies.”

Na de verloren Europa League-finale van 2017 kreeg Onana al lovende kritieken van Manchester United-manager José Mourinho. “Het gaat allemaal heel goed, daar ben ik blij mee. Mourinho is een van de beste coaches ter wereld. Ik moet hard werken en hopen dat het zo goed blijft gaan.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer