AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Ajax nog weken zonder Van der Wiel

Gregory Van der Wiel zegt in de Spits dat hij zeker nog een paar weken niet spelen.

‘Ik heb voor mezelf wel een datum waarop ik denk terug te keren, maar die houd ik voor me. Het enige dat ik erover kan zeggen, is dat het zeker nog een paar weken duurt’, aldus de verdediger.

Van der Wiel baalt dat hij mooie wedstrijden mist. ‘Heel zuur’, zegt hij in de Spits. ‘En de uitwedstrijd in Manchester mis ik ook, net als het oefenduel van het Nederlands elftal tegen Engeland. Wembley man, pfff…prachtig. Daar had ik echt héél graag willen spelen’.

De rechtsback is met zijn liesblessure nauwelijks op de club te vinden. Hij herstelt bij het sportmedisch centrum Fysiomed. ‘Ik zit helemaal in mijn eigen ‘zone’ en ben al een paar weken niet bij Ajax geweest, behalve dan tijdens de wedstrijden. Daardoor gaat alles wat er rond de club gebeurt een beetje langs me heen en houd ik me alleen met mijn eigen programma bezig. Maar tegen Manchester United zit ik uiteraard weer gewoon in het stadion, al zal het pijn doen dat ik zelf niet op het veld kan staan’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *