‘Ajax nodigt Mihai Nesu uit in de koninklijke loge’

Mihai Nesu heeft van Ajax een uitnodiging ontvangen voor de koninklijke loge. De oud-speler van FC Utrecht liep twee jaar geleden een dwarslaesie op en is sindsdien aan het revalideren. De Amsterdammers hopen dat hij aanwezig wil zijn tijdens Ajax – Steaua Boekarest.

Martin Versteeg, perscoördinator bij FC Utrecht, is verheugd met dit nieuws. “Nee ik wist hier niet vanaf, dus het is in ieder geval niet via onze club gegaan. Maar wij vinden het zeker een mooi gebaar van Ajax. Misschien wel leuk om te melden dat wij Mihai hebben uitgenodigd om samen met zeven vrienden het thuisduel met Roda JC over twee weken bij te wonen. Dan is voor hun de Charity Box in stadion Galgenwaard gereserveerd. We organiseren dan ook een collecte voor zijn stichting.”

Volgens een woordvoerder van Ajax heeft George Ogararu een belangrijke rol gespeeld. “Ogararu liep hier een tijdje stage en was samen met de Ajax Foundation bezig met en goede doelenproject in Roemenië. Via George hoorden we dat Nesu graag naar Ajax-Steaua wilde, dus zo is het tot stand gekomen. Wij vinden het heel leuk dat hij komt en wij vonden ook dat als je Mihai Nesu uitnodigt, dat je het dan goed moet doen. Daarom hebben we de koninklijke loge voor hem gereserveerd.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *