AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Ajax, Milan en Barca sterkste ploegen van de laatste 50 jaar’

AC Milan hoopt dinsdagavond voor een verrassing te kunnen zorgen in de kwartfinale van de Champions League. I Rossoneri gaan op bezoek bij Barcelona, dat in de ogen van velen de favoriet is voor deze kraker. Adriano Galliani, vicevoorzitter van Milan, denkt daar ook zo over: “We zijn verheugd dat we zo’n mooie wedstrijd mogen spelen tegen de beste ploeg ter wereld.”

Galliani weet dat zijn club niet de beste papieren heeft om door te bekeren: “Het Ajax van Cruijff uit de jaren zeventig, het Milan van Sacchi en het Barcelona van nu: dat zijn de drie beste ploegen van de afgelopen vijftig jaar”, zei de sportbestuurder in Corriere dello Sport. “Het wordt lastig, maar er is geen duidelijke favoriet. Barcelona en Milan zijn allebei grote ploegen.”

“Zei Cruijff dat hij verwacht dat Barcelona zal winnen? Nou, Cruijff was een geweldige voetballer en hij heeft recht op zijn eigen mening”, vervolgde Galliani. “Ik hoop dat het een mooie wedstrijd wordt. Ik zag Zlatan vandaag nog en hij zag er erg gemotiveerd uit. Wraak? Nee, ik denk niet dat dit speelt bij hem. Ik hoop dat hij wat moois kan laten zien in het Camp Nou.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *