Ajax meldt zich voor Samuel Armenteros

Samuel Armenteros (22) dreigt naast zijn droomtransfer naar Ajax te grijpen. Dat meldt de Telegraaf donderdagochtend. De Amsterdamse club informeerde bij Heracles Almelo naar de transfersom van de aanvaller, maar haakte na het horen van de prijs voorlopig af.

‘Ik wil dit bevestigen, noch ontkennen’, was het enige dat Heracles-voorzitter Jan Smit over de kwestie kwijt wilde. Armenteros, die in de ArenA de stand-in zou moeten worden van spits Kolbeinn Sigthorsson, staat bij Heracles nog slechts één jaar onder contract. De Almelo’ers vragen echter wat ze willen. Armenteros kwam in de afgelopen drie seizoenen tot 79 competitiewedstrijden in dienst van Heracles, waarin de speler vijftien treffers maakte.

Sinds de fluwelen revolutie wenst Ajax slechts de prijs te betalen die de club een speler waard vindt. Net als bij Luciano Narsingh, die daardoor uiteindelijk voor PSV koos, lijken de Amsterdammers door te schakelen naar de volgende optie. Tenzij Heracles-preses Smit alsnog bereid is met minder genoegen te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *