‘Ajax liegt over transfersom van Niklas Moisander’

Vandaag heeft Niklas Moisander afscheid genomen van zijn collega’s bij AZ. Emotioneel was dat zeer bijzonder als we Gertjan Verbeek moeten geloven. Moisander draagt de komende drie seizoenen het shirt van Ajax.

Gertjan Verbeek vertelde RTV Noord-Holland: “Ik heb Niklas bedankt voor zijn inzet de afgelopen jaren en hem succes gewenst.” Moisander kon zijn tranen in het afscheidswoord richting Verbeek niet bedwingen. Na het afscheid had hij een brok in zijn keel.

De trainer van AZ ging zelfs nog een stap verder: “De spelers zijn onderling meer dan alleen collega’s. Sommigen zijn zelfs vrienden en dan doet zo’n afscheid je wel wat. De tranen van Niklas zullen denk ik daarom ook niet gekomen zijn door mijn afscheidsspeech.”

Overigens was Verbeek niet te spreken over Ajax. De Amsterdammers stelden dat ze ‘slechts’ 3,2 miljoen euro voor Moisander hadden betaald. Volgens Verbeek is dat bedrag hoger dan Ajax wil doen geloven. Verbeek wilde aan RTV Noord Holland niet vertellen wat de transfersom dan wel was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *