‘Ajax kan twee toppers huren van FC Barcelona’


Na de grote Spaanse media El Mundo Deportivo en Sport heeft ook Voetbal International gemeld dat Barcelona twee spelers heeft aangeboden aan Ajax. Marc Overmars kreeg tijdens een bezoek aan de Catalaanse club in Boekarest te horen dat Andreu Fontas Prat en Jonathan dos Santos te huur zijn.

Dos Santos is een 22-jarige verdedigende middenvelder. Fontas Prat is een 22-jarige verdediger. Van Fontas Prat is echter niet duidelijk of hij een vertrek naar Ajax zou zien zitten. Volgens El Mundo Deportivo wil laatst genoemde niet uit Spanje vertrekken.

Of Ajax ook daadwerkelijk over zal gaan tot het aantrekken van de twee talenten, kon VI nog niet melden. Waarschijnlijk hangt de eventuele komst van Dos Santos af van het wel of niet rondkomen van de transfer van Vurnon Anita naar Newcastle United.

Ajax kreeg naar verluidt eerder nul op rekest bij de pogingen Cristian Tello te huren. De 21-jarige aanvaller stond op de wensenlijst van Overmars, maar Barcelona wil Tello voorlopig niet kwijt. Hetzelfde geldt voor middenvelder Sergio Roberto. Eerder viel Marc Muniesa al af voor een overstap naar Amsterdam.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!