AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Ajax is in gesprek met Moisander, Poulsen en Narsingh’

Er heerste ruim een week radiostilte rond de interesse van Ajax in Niklas Moisander en Simon Poulsen van AZ, maar de VI maakte daar woensdag een einde aan. Het weekblad meldt dat Ajax momenteel in gesprek is met de zaakwaarnemers van zowel Poulsen als Moisander. Ook met Luciano Narsingh wordt nog onderhandeld.

De Amsterdamse club hoopt de selectie voor aankomend seizoen spoedig compleet te hebben en hoopt daarvoor linksback Poulsen binnenkort vast te kunnen leggen. Poulsen gaf eerder al aan dat hij voor aanvang van het EK (8 juni) zijn keuze voor een nieuwe club gemaakt wil hebben. Er is ook concrete interesse vanuit Engeland voor de Deense international.

Centrumverdediger Moisander zal pas definitief in beeld komen wanneer Jan Vertonghen door Ajax verkocht zal zijn. Ook Cristian Chivu van Internazionale heeft een aanbieding van Ajax op zak om Vertonghen op te komen volgen. Chivu heeft echter veel aanbiedingen gekregen en zal spoedig zijn keuze maken wat betreft zijn werkgever voor de komende jaren. Ajax wacht de keuze van Chivu en de verkoop van Vertonghen af om verdere stappen te ondernemen voor de invulling van de plek links in het centrum van de verdediging.

Verder meldt de VI ook dat Ajax nog steeds onderhandelt met zaakwaarnemer Mino Raiola over de contracteisen van Narsingh. De buitenspeler van SC Heerenveen staat al enige tijd in de belangstelling van Ajax, maar kan ook naar PSV of Fulham vertrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *