AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Ajax heeft talent van Alphense Boys op de korrel

Ajax heeft belangstelling voor Brandon Tichem, een eerste jaars A-junior van Alphense Boys A1. De middenvelder trainde al een aantal keer mee met de A1 van Ajax, maar kan ook naar andere profclubs.

Tichem liep afgelopen week stage bij het Engelse Fulham. Bij Feyenoord kan de middenvelder komend jaar in de A1 gaan spelen. Ook ADO Den Haag en FC Twente hebben belangstelling in de amateurspeler.

‘Binnenkort maak ik mijn keuze. Ik ga nog wel terug voor een oefenwedstrijd, maar de opleiding in Engeland is anders. Er is niet eens een jeugdcompetitie. Nederland heeft een uitstekende reputatie op opleidingsgebied. Ik ben nog jong en kan later altijd nog voor het geld gaan’, zegt hij.

Komend seizoen wordt de jeugd van Ajax versterkt met doelman Greg L’Ami. De zoon van de keeperstrainer van de A-selectie komt over van Quick Boys en gaat komend jaar in de B1 spelen. De Amsterdamse club legde eerder aanvaller Nabi Hakimzadeh (15) van Sparta vast. Middenvelder Melvin Vissers (16) van Sparta is dichtbij een overgang naar Ajax.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *