AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Ajax gaat zich na transfer Vertonghen melden bij AZ’

Ajax ziet in Niklas Moisander de ideale opvolger van Jan Vertonghen. De Amsterdammers zullen zich voorlopig echter nog niet bij AZ melden.

Pas als de transfer van Vertonghen definitief rond is, pleegt Ajax een belletje naar Alkmaar. De landskampioen wil geen geld uitgeven aan de Fin voordat de miljoenen van Vertonghen binnen zijn. Dat meldt Voetbal International woensdag.

Ajax en Tottenham Hotspur hebben naar verluidt bijna dagelijks contact om over de transfer van Vertonghen te praten. Een akkoord ligt nog niet op tafel, maar de hoofdstedelingen rekenen wel op een goede afloop. Het verschil tussen vraag en aanbod zou zo’n twee miljoen euro bedragen.

Het balende AZ moet dus nog even geduld hebben. Gertjan Verbeek haalde onlangs nog uit naar de handelswijze van Ajax. “Ze maken Niklas geil met een vorstelijk aanbod en willen dan pas met AZ onderhandelen. Nee, wij zullen eerst in beeld moeten komen. Anders heeft het verder geen zin en is het vooral vervelend voor de speler”, foeterde de oefenmeester.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *