‘Ajax gaat Blind toch een voorstel doen’

ajaxreportsAjax gaat Daley Blind een aanbieding doen om zijn aflopende contract te verlengen, schrijft het Algemeen Dagblad. Door de nieuwe salarishuishouding is de vraag echter of dat een aanbod is dat tot tevredenheid van Blind leidt.

De linksback kent een fantastisch seizoen en debuteerde vorige week zelfs in het Nederlands elftal. Bij Ajax is hij lang omstreden geweest. Zo lang, dat zijn aflopende contract nog steeds niet is verlengd. Op 7 maart zit Rob Jansen, de zaakwaarnemer van Blind, met de Amsterdamse club om de tafel.

Ajax gaat de speler in ieder geval een aanbieding doen, weet de ochtendkrant. Als er geen akkoord bereikt wordt, kan Blind transfervrij vertrekken. Zijn genoemde salaris van ongeveer vier ton vormt volgens het AD geen belemmering.

Vrijdag zei De Boer al tevreden te zijn met Blind. “Als wij Blind contracteren, is dat als eerste linksback. Maar ook dan zal hij goed zijn best moeten doen om de andere twee backs (Mitchell Dijks, Nicolai Boilesen, red.) achter zich te houden. Wij hebben drie goede backs. Zij moeten het met elkaar uitvechten.”

“Het is wel zo dat Daley dit seizoen reuzensprongen heeft gemaakt. Hij heeft het zó goed gedaan dat hij in een zetel terecht is gekomen”, aldus De Boer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *