Ajax en FC Twente kunnen komst van Filip Djuricic vergeten

ajaxreportsDe strijd om Filip Djuricic barst komende zomer opnieuw los, maar Ajax en FC Twente hoeven niet meer mee te doen. De smaakmaker van sc Heerenveen hoopt Nederland na dit seizoen te verlaten.

Namens Ajax ontkende directeur Marc Overmars belangstelling te hebben voor Djuricic, waarop Heerenveen liet weten dat de Amsterdammers zich in januari wel degelijk hadden gemeld. Ajax kreeg van Djuricic echter nul op het rekest.

“Ik heb met Ajax gesproken, maar de plannen van de directeur en trainer spraken me niet aan”, vertelt de Serviër aan Vecernji Novosti. FC Twente toonde eveneens interesse en ook zij lijken de komst van de aanvallende middenvelder te kunnen vergeten.

“Ik wil hier tot juni blijven en bovendien had FC Twente geen geld”, verklaart Djuricic het afketsen van zijn overgang naar Enschede. Het buitenland lonkt nu. “Ik weet voor 99 procent zeker dat ik Nederland in de zomer ga verlaten. Het is tijd om een stap voorwaarts te maken en hopelijk kom ik bij een topclub in een sterkere competitie terecht.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *