‘Ajax en Daley Blind in gesprek over nieuwe verbintenis’

Daley Blind speelt een uitstekend seizoen voor Ajax, maar het contract van de linksback loopt deze zomer af. De Amsterdamse clubleiding gaat volgende week echter onderhandelen over een nieuw contract voor de verdediger. De gesprekken zouden eigenlijk deze week al plaatsvinden, maar zijn verschoven in verband met de oefeninterland van Oranje tegen Italië. Blind zal tijdens dit duel zijn debuut gaan maken voor het Nederlands elftal.

In zijn eerste periode bij Ajax kreeg Blind een hoop kritiek te verduren. Dit seizoen toont de 22-jarige zoon van Champions League-winnaar Danny zich echter een meer constante kracht bij Ajax. De clubleiding van de regerend landskampioen wilde al een tijdje om de tafel met Blind, maar wilde wachten tot na de transferperiode. Interesse voor de linkspoot bleef uit waardoor Ajax nu wilt praten over een nieuw contract.

Maandag meldt Blind zich bij Oranje om zich voor te bereiden op zijn debuutwedstrijd. ”Ik heb er de laatste dagen veel aan gedacht, Hoe het zou zijn op het trainingsveld, in het hotel, de wedstrijd, alles eigenlijk.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *