‘Ajax en Daley Blind dichtbij contractverlenging’

ajaxreportsDaley Blind maakt dit seizoen een stormachtige ontwikkeling mee. Inmiddels geldt hij als de vaste linksback bij Ajax en mocht hij zelfs ruiken aan het Nederlands elftal. Zijn werkgever wil hem nu graag belonen met een verlengd contract.

‘Het was een heel positief gesprek’, reageerde Blind donderdag in De Telegraaf. “We hebben de intentie uitgesproken om met elkaar door te gaan. We laten de bijeenkomst even bezinken en gaan dan op naar de volgende afspraak.” Ook technisch manager Marc Overmars is in zijn nopjes. “Dat verliep zeker – zoals Daley zegt – in een heel goede sfeer.”

“We willen graag met hem door”, vervolgde Overmars. “Ik geloof dat Frank de Boer het ook al zei, maar Daley heeft zich de laatste maanden hartstikke goed ontwikkeld, met zijn selectie voor het Nederlands elftal als bekroning. Hij heeft heel wat critici de mond kunnen snoeren. Daarvoor verdient hij alle credits.”

“Op vrij korte termijn komt er een tweede gesprek en dan zal het een ja of een nee worden. We hebben Daley een driejarige aanbieding gedaan. Ik denk – of hoop – dat hij op deze leeftijd van 22 jaar liever nog niet naar het buitenland gaat. Althans, die indruk wekte hij. Aan de andere kant moet hij om bij te tekenen zijn transfervrije status opgeven. Het is nu echt even afwachten. Maar ik ben positief gestemd”, besloot Overmars.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *