Ajax en Boca Juniors niet akkoord over verdere verhuur Cvitanich

Darío Cvitanich gaat gewoon aansluiten bij Ajax, zoals het er nu naar uit ziet. De spits is verhuurd aan Boca Juniors, waar het huurcontract op 30 juni afloopt. Een akkoord over een nieuw contract bleef uit.

Boca wil Cvitanich graag nog langer van Ajax huren, waar de Amsterdammers hem niet zomaar laten gaan. De club uit Nederland blijft zijn poot stijf houden, ondanks de wens van de 28-jarige geboren Argentijn in zijn vaderland te blijven. Zelfs aan een aantal dagen langer wilde Ajax niet zomaar meewerken. Boca speelt op 4 juli mogelijk de finale van de Copa Libertadores en wil Cvitanich graag gebruiken daarin.

Echter loopt het huurcontract op 30 juni af, waardoor de aanvaller zich op 1 juli officieel weer in Amsterdam moet melden. In het huurcontract staat overigens wel een koopoptie, zo weet Ole. Boca kan Cvitanich voor vijftig procent kopen voor 2,5 miljoen. Deze optie loopt aan het einde van deze maand af. Voordat men gebruik kan maken van die optie, moet er eerst een speler worden verkocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *