Ajax draait alle beslissingen van Sturkenboom terug

Henri van der Aat en Jeroen Slop gaan zich ondergeschikt maken aan het plan Cruijff. Daarbij worden in ieder geval alle beslissingen die genomen zijn door Martin Sturkenboom teruggedraaid.

Die toezegging kregen Frank de Boer, Dennis Bergkamp en Wim Jonk gisteren van de overgebleven directeuren, zo weet de Telegraaf.

Een belangrijk punt is dat Derk de Kloet weer mag worden ingehuurd. Het aan de kant schuiven van De Kloet was Sturkenbooms eerste klusje. Ook Coen Jonkman en Bas Aertsen kunnen weer aan het werk. Het tweetal zal opnieuw gaan zorgen voor financiële ondersteuning van het technische hart.

Said Ouaali zal trainer worden van Ajax A2. Dit zorgt ervoor dat Wim Jonk niet meer dagelijks voor de groep hoeft te staan. Eerder kon het contract van Ouaali niet worden verlengd, omdat Louis van Gaal zijn eigen jeugdtrainersstaf samen wou stellen.

Het laatste punt dat De Boer, Jonk en Bergkamp bij de toegeeflijke Slop en Van der Aat mondeling binnensleepte, was dat de medische staf weer onder het technisch hart valt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *