‘Ajax doet in Champions League mee voor de tweede plaats’


ajaxreportsAjax heeft met het vertrek van Christian Eriksen (Tottenham Hotspur) en Toby Alderweireld (Atlético Madrid) de nodige kwaliteit ingeleverd, maar Sjaak Swart wanhoopt niet. ‘Mister Ajax’ vindt dat zijn club wel degelijk wat te zoeken heeft in de Champions League.

Na het vertrek van de sterkhouders gingen er stemmen op dat Ajax te weinig kwaliteit heeft om een serieuze kans te maken op Champions League-overwintering. “Dat vind ik flauwekul”, countert Swart in gesprek met NUsport. “Er worden veel te snel conclusies getrokken in de pers. Het seizoen is amper begonnen.”

“Als je ze daar op zondagavond achter de tafel hoort lullen bij Studio Voetbal, dan weten ze na vijf wedstrijden al hoe alles zal verlopen. Maar neem vorig jaar. Toen riep iedereen voor het seizoen dat PSV kampioen zou worden, maar werd Ajax het. Ajax doet in deze Champions League-poule gewoon mee voor de tweede plaats.”

Ajax neemt het in de groepsfase op tegen AC Milan, Celtic en FC Barcelona. “Tegen hen kunnen we het vergeten, want Ajax is geen schopploeg die zich kan ingraven”, zegt Swart over de confrontatie met Barça. “Maar tegen AC Milan en Celtic is er wel resultaat te halen.”

The post ‘Ajax doet in Champions League mee voor de tweede plaats’ appeared first on AjaxReport.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!