AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Ajax doet aangifte na AH-muntje incident

Ajax heeft zondagavond aangifte gedaan omdat Toby Alderweireld tijdens de wedstrijd FC Twente-Ajax is geraakt door een AH-muntje. Hij raakte even buiten westen.

‘De scheidsrechter zei dat hij het niet had waargenomen. Het is schandalig dat het gebeurt. Ik wil niet dramatisch doen, maar voor hetzelfde geldt komt het in mijn oog en dan heb ik een groot probleem. Ik snap dat het niet leuk is als een andere club kampioen kan worden, maar het Twente-publiek was zeer agressief’, zegt Alderweireld in het AD over het incident.

Hij twijfelt nu of hij nog wel zijn boodschappen gaat doen bij de Albert Heijn. ‘Ik doe daar normaal wel mijn boodschappen, maar moet er nu even over nadenken.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *