AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Ajax als enige concreet voor Luciano Narsingh

Ajax is tot nu toe de enige club die een bod uitbracht op Luciano Narsingh (21). Dat heeft SC Heerenveen-voorzitter Robert Feenstra via NUsport bekend gemaakt. Daarnaast benadrukte de preses dat zijn club de buitenspeler deze zomer maar al te graag wil verkopen.

‘Luciano is net als Bas Dost niet te houden’, vertelt Feenstra. ‘Sterker nog, we wíllen hem niet eens houden. Daarin zijn we heel transparant geweest; hij had de keuze tussen verlengen of verkocht worden. Nu hij niet wil verlengen, gaan we hem verkopen. Wij zijn ook bereid om Oussama Assaidi voor de juiste prijs te verkopen. We hebben al wat opvolgers voor Luciano en hem op het oog.’

De afgelopen weken gonsde het van de geruchten rond Narsingh. Zo zouden naast Ajax ook PSV en Fulham een bod uit hebben gebracht en volgens de Telegraaf en diverse Britse media was Fulham zelfs al rond met Heerenveen. Hier blijkt niets van te kloppen. ‘Ajax is vooralsnog de enige club die een bod op hem heeft gedaan, maar dat voldeed niet aan onze eisen’, aldus Feenstra.

Ajax heeft circa drie miljoen euro geboden op Narsingh. Heerenveen wil minimaal vijf miljoen euro ontvangen voor de aanvaller. Narsingh zelf heeft al meerdere malen aangegeven dat hij graag naar Ajax wil verkassen. De speler wil momenteel eerst afwachten hoe het EK voor hem uit gaat pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *