AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Ajax A1 treft Inter in finale NextGen

De tegenstander van Ajax A1 in de finale van de NextGen Series is bekend. De Amsterdammers zullen de strijd aangaan met de talenten van Internazionale. De finale van de jeugdige equivalent van de Champions League zal worden gespeeld in het stadion van Leyton Orient te Engeland.

De talenten van de Amsterdammers kennen een goed Europees debuut. Zo werd onder meer FC Barcelona in eigen huis met 0-3 opgerold en werd er op bezoek bij Liverpool met 0-6 gewonnen. Davy Klaassen en Viktor Fischer zijn de grote ‘kleine’ mannen bij de Ajacieden. Klaassen maakte al zes doelpunten in het toernooi, terwijl Fischer op vijf staat.

Inter bereikte de finale dankzij een 2-0 overwinning op de jeugdploeg van Olympique Marseille. Eerder wisten de Italianen ook al Sporting Lissabon uit het toernooi te knikkeren.

Ajax zal de zondag voor het duel met PSV de ArenA extra vroeg openen, zodat supporters op groot scherm kunnen meegenieten van de wedstrijd. Zodra de warming-up van de selectie begint, zullen alleen nog maar de hoogtepunten worden vertoond. Op de omloop zal verder gekeken kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *