ADO en VVV tonen interesse in Jody Lukoki

De zaakwaarnemer van Jody Lukoki heeft aan het Algemeen Dagblad laten weten dat diverse clubs zijn client willen huren, maar de Lukoki voorlopig voor zijn kans gaat bij Ajax.

‘Pas als hij van Frank de Boer te horen krijgt dat hij niet in de plannen voorkomt, komen andere opties ter sprake’, aldus de belangenbehartiger.

Onder andere ADO Den Haag heeft belangstelling. De geruchten gaan dat VVV ook interesse heeft, maar Lukoki wist daar maandag nog niks van. ‘Er zijn geen gesprekken gaande’, vertelde de 19-jarige buitenspeler aan AjaxShowtime.com. ‘Ik heb van niks gehoord. Ik weet er niks van en als het wel zo is, dan zal ik het wel horen. Tot die tijd ga ik gewoon vlammen bij Ajax en me bewijzen in de voorbereiding.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *