Adam Maher ziet Ajax ook nog steeds als optie

Adam Maher wil naar PSV, maar Ajax is nog steeds een optie. De international wil het liefst vertrekken bij AZ. Onder andere omdat de Alkmaarders hun afspraken niet zijn nagekomen.

‘Voordat ik zeven jaar geleden naar de jeugdopleiding van AZ ging, ben ik drie keer afgewezen op de talentendagen van Ajax. Maar ach, op zo’n dag kan een club niet alles zien. Bovendien kun je je in één jaar snel ontwikkelingen. Voor mij is Ajax daarom nog gewoon een optie, mocht er serieuze interesse komen’, vertelt Maher.

‘Een voorkeur voor Ajax of PSV spreek ik niet uit. PSV was de eerste en tot nu toe de enige club die zich concreet meldde. Ik woon in Diemen en als jongetje was ik wel een tijdje voor Ajax. Volgens mij is dat nog steeds een mooie club. Ajax is Ajax, dat verandert niet. Maar als ik voor PSV zou spelen, dan kan ik ook in Amsterdam nog gewoon over straat. Dat kan ik nu ik bij AZ speel ook. ‘

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *