AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Sneijder kan in de toekomst weer van waarde zijn’

Wesley Sneijder verscheen niet aan de aftrap met zijn Internazionale tegen Catania. Trainer Claudio Ranieri bracht de kleine middenvelder pas in de tweede helft bij een 2-0 achterstaand en dat resulteerde uieindelijk nog in een gelijk spel. De trainer staat nog altijd achter zijn beslissing om de Oranje-international op de bank te laten beginnen.

Ranieri gelooft dat Sneijder in de toekomst nog zeker van waarde zal zijn voor de Italiaanse club. “Sneijder is een kampioen, dus het is logisch dat we gebruik van hem maakten op dat moment. We moeten hem echter rustig brengen. Hij heeft tijd nodig om zichzelf te hervinden. Ik weet zeker dat hij in de toekomst van waarde kan zijn”, aldus de oefenmeester.

Inter heeft nu al acht opeenvolgende competitiewedstrijden niet weten te winnen, maar dat is bij Ranieri geen reden tot paniek als het gaat om zijn eigen toekomst. “Ik ben niet iemand die wegloopt voor moeilijkheden. Het is ook niet belangrijk of ik wel of niet blijf. Inter is op dit moment het belangrijkste. Ik heb een contract voor twee jaar en hoop dat ik de klus mag afmaken. Ik heb er nog vertrouwen in.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *