AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Real Madrid ziet niets in Chivu, Ajax wil hem binnenhalen’

De kans die Ajax heeft op het contracteren van Christian Chivu aanstaande zomer lijkt steeds groter te worden. De Amsterdammers hopen ex-Ajacied Chivu dan transfervrij binnen te kunnen halen als vervanger van de zeer waarschijnlijk vertrekkende Jan Vertonghen.

Eerder ging enkele weken het hardnekkige gerucht rond dat naast Ajax ook Real Madrid geïnteresseerd zou zijn in het transfereren van Chivu. Van dit gerucht blijkt echter niks waar te zijn. Dit meldde de zaakwaarnemer van Chivu, Victor Becali, maandagavond.

‘Eén ding is zeker’, benadrukt Becali. ‘Chivu is niet benaderd door Real Madrid of José Mourinho. Mijn cliënt is rustig onder alle verhalen. Hij heeft nog zes maanden te gaan op zijn huidige contract en dat eert hij; hij geeft het komende half jaar nog alles voor Internazionale.’

De hoofdtrainer van Ajax, Frank de Boer, heeft al meerdere malen aangegeven dat er al een eerste contact is geweest tussen Ajax en Chivu. Pas na een eventuele verkoop van Jan Vertonghen zullen de gesprekken tussen Ajax en Chivu voortgezet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *