AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘PSV momenteel sterker dan Ajax’

Willy en René van de Kerkhof zijn weer tevreden over PSV. De oud-spelers van de Eindhovenaren genoten zondag van de 5-1 zege op sc Heerenveen.

“Ik zie weer progressie, agressie en spelers die iets voor elkaar over hebben”, zegt Willy tegen Omroep Brabant. “Er zit een duidelijke lijn in en er wordt vooruit verdedigd. Je ziet dat het hele elftal naar de middenlijn doorschuift. Ik denk dat Rutten dat niet meer heeft gezien of dat niet meer over kon brengen. Onder dit vakkundige trio is deze lijn nu doorgezet.”

“Phillip heeft zelf ook in die top gespeeld”, springt René bij. “Misschien was dat wel het nadeel van Rutten. Dat hij nooit in die top gespeeld heeft. Je ziet toch wel dat de uitstraling op het team groot is. Het was een fantastische wedstrijd om te zien. Als je nu ook Lens weer ziet. Hij speelde gisteren goed, had hij vaker zo gespeeld, dan had hij zijn plekje nooit af hoeven staan aan Labyad.”

Volgend weekend wacht de kraker tegen Ajax. “Als we deze lijn door kunnen trekken hebben we een geweldig uitgangspunt”, zegt Willy. “Ik denk dat PSV op dit moment sterker is dan Ajax. Ik verwacht een topwedstrijd en denk dat wij aan het langste eind trekken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *