AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Marjan Olfers eist excuses van Cruijff’

Marjan Olfers zegt in een interview in het NRC Handelsblad dat Johan Cruijff zijn excuses moet maken aan het adres van Edgar Davids.

Olfers besloot een week geleden, samen met de gehele RvC, op te stappen en kijkt in het ochtendblad terug op een heftige periode. Daarin discrimineerde Cruijff onder meer Davids en dat kan volgens haar niet door de beugel.

Overigens werd de enige vrouw in de RvC zelf ook beledigd door de nummer veertien. ‘Toen Cruijff mij toebeet dat ik commissaris was geworden omdat ik vrouw ben, deed mij dat weinig. Als topadvocaat werk ik veel met mannen samen, ik ben dat soort reacties gewend.’

Ook werd Olfers bedreigd door supporters, maar dat lijkt na het opstappen verleden tijd. ‘Mijn man Thom Harinck belde de betreffende persoon op en liet weten ‘dat het genoeg was’. Er volgden excuses en daarmee was de kous af.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *