AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Johan Cruijff maakt er een bende van’

Martin Sturkenboom zet zijn mediaoffensief voort. De vertrokken directeur zegt dat Johan Cruijff er een bende van maakt en noemt Ajax bij de lokale Utrechtse zender ‘Abcoude-Noord’. Verder speelt hij op de man tegen Keje Molenaar.

‘Laat Cruijff niks zeggen op bestuurlijk niveau, want hij maakt er een bende van’, zei Sturkenboom maandagavond in het programma Namen en Rugnummers. ‘Hij was niet cooperatief en was nooit op vergaderingen aanwezig. Het is een gebed zonder eind met Cruijff’.

‘Spijt heb ik niet. Ik heb veel geleerd. Welke Utrechter kan nu zeggen dat hij in Abcoude-Noord leiding heeft proberen te geven?’.

Journalisten die geen wederhoor hebben gepleegd zal Sturkenboom blijven aanspreken in de media. ‘Ik zal het van de daken, of euh van de dom, schreeuwen’, zegt hij met een knipoog naar de Utrechtse tv.

Sturkenboom erkent dat hij verloren heeft van Cruijff. ‘Ik heb verloren van Cruijff ja. En van iedereen die hem napapegaaid’.

De vertrokken directeur laakt ook Keje Molenaar. ‘Hij is zelfs in staat om publicitair te liegen. Daar zijn mensen toe in staat die met Cruijff werken. Dat is toch belachelijk of niet?’.

Over de laatste vergadering van afgelopen donderdag. ‘Cruijff was een groot voetballer, maar hij moet zich niet met besturen bemoeien. Voor de laatste vergadering was hij echt op tijd uitgenodigd, maar hij komt gewoon niet!’, zegt hij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *