AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘El Hamdaoui traint even mee met het eerste elftal vanAjax’

Miralem Sulejmani lijkt weer volledig hersteld te zijn van een lichte beschadiging aan zijn meniscus. De Servische aanvaller trainde maandagmiddag weer volledig mee met het eerste elftal vanAjax. Opmerkelijk was dat Mounir El Hamdaoui (samen met de rest van JongAjax) ook mee trainde met het eerste elftal vanAjax.

Afgelopen zondag maakte Sulejmani al enige minuten bijAjax met een invalbeurt tegen FC Utrecht (0-2 verlies). Eerder werd gedacht dat Sulejmani vanwege een lichte beschadiging aan zijn meniscus enkele weken rust nodig zou moeten hebben en wellicht zelfs onder het mes zou moeten. De medische staf vanAjax acht zowel de rust als de operatie nu echter niet meer nodig.

Saillant detail van de maandagtraining vanAjax 1 was dat JongAjax mee trainde, wat betekende dat banneling Mounir El Hamdaoui ook onder toeziend oog van hoofdtrainer Frank de Boer meedeed. Of de twee kemphanen ook over een eventuele verzoening hebben gepraat, nu de transfer van El Hamdaoui in het water is gevallen, is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *