AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Christian Eriksen ontevreden over eigen prestaties’

Hoewel het bij Ajax weer rozengeur en maneschijn lijkt te zijn, zijn de prestaties van middenvelder Christian Eriksen niet zoals vanouds. De Deense middenvelder lijkt in een dip te verkeren en is dan ook niet tevreden over zijn eigen prestaties binnen het elftal.

De laatste wedstrijden lijkt het even tegen te zitten voor de jongeling. “De ene keer, met mijn linkervoet, ging de bal net niet in het doel. Ik had een paar keer balverlies. Dat mag gewoon niet gebeuren. In de tweede helft was het ook vermoeidheid, denk ik. Ik heb niet alles kunnen brengen. Dat wil ik de komende wedstrijden weer doen”, verklaart Eriksen aan Ajaxlife.

Over ruim twee weken speelt Ajax wellicht de meest belangrijke wedstrijd van het seizoen tegen PSV. “Ik heb nog niemand gesproken over PSV, dat leeft nog niet. We kijken van wedstrijd tot wedstrijd. Nu denken we aan ADO. Daar moeten we ook drie punten pakken.”

“De lijn blijft omhoog gaan. Het voetbal in balbezit wordt beter, we leren elkaar nog beter kennen. De laatste weken winnen we en dan ga je toch met een ander gevoel naar huis. Er zijn weken geweest dat het niet zo leuk was om op maandag te moeten trainen, ook met alles wat er intern bij de club gebeurde en de kritiek van buitenaf. Dat lost nu een beetje op, denk ik.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *