‘Anzhi Makhachkala meldt zich voor Wesley Sneijder’

Internazionale laat mogelijk opnieuw een sterspeler naar Anzhi Makhachkala gaan. De steenrijke Russen haalden in de zomer al Samuel Eto’o binnen en zouden nu ook Wesley Sneijder naar Dagestan willen halen. Mediaset beweert dinsdagavond dat Anzhi inmiddels contact heeft opgenomen met Inter om te onderhandelen over de Nederlandse middenvelder.

In West-Europa is de transfermarkt weliswaar gesloten, maar Russische clubs kunnen tot 24 februari spelers blijven halen. De 27-jarige Sneijder is nu in beeld bij Anzhi: de middenvelder is terug van blessureleed, maar coach Claudio Ranieri kan de Utrechter geen basisplaats beloven. Ranieri gaf al aan dat Sneijder ‘niet in de beste formatie past’ en zette de middenvelder al op verschillende plekken in het elftal neer.

In januari was er nog sprake van belangstelling van Manchester United en Manchester City, maar tot een transfer kwam het niet. Bij Anzhi zou Sneijder liefst tien miljoen euro per jaar kunnen verdienen: meer dan dat hij nu opstrijkt bij Inter. De middenvelder zei dit weekend tegen de NOS nog niets uit te willen sluiten. ‘Ik zie altijd wel wat er gebeurt’, gaf de international toen aan. ‘Ik voel me prima en ik heb het heerlijk naar mijn zin. We zien het wel.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *