AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Ajax wil Douglas als vervanger Vertonghen’

Frank de Boer ziet in FC Twente-verdediger Douglas de ideale opvolger van Jan Vertonghen. De Belg wil graag vertrekken en Douglas beschikt in Enschede over een aflopend contract.

‘Een echte centrumverdediger, een moordenaar’, beschrijft De Boer de Braziliaan met een Nederlands paspoort. ‘Een vrij complete verdediger, met een goede uitstraling. Heeft bovendien al een en ander gewonnen.’ De beul, die momenteel geschorst is, wil zelf wel weg uit Oost-Nederland.

Douglas kan deze zomer gratis vertrekken bij de Tukkers die zijn contract nog wel met een jaar kunnen verlengen. ‘Hij is zeker een optie voor ons. Alles hangt af van het prijskaartje. En iedereen weet: als Ajax zich bij een club meldt voor een speler, dan gaat onmiddellijk de prijs omhoog.’

Volgens het AD is Douglas niet de enige verdediger die kan rekenen op interesse van Ajax. Ook Nick Viergever en Niklas Moisander zouden in aanmerking komen als Vertonghen daadwerkelijk vertrekt. Eerder dit seizoen werd daarbij ook nog de naam van Heerenveen-verdediger Jeffrey Gouweleeuw genoemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *