AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Ajax toont interesse in Lucas Andersen’

Ajax heeft haar belangstelling voor Lucas Andersen geïntensiveerd. De zeventienjarige aanvaller/middenvelder van Aalborg BK werd maandagavond in de uitwedstrijd tegen HB Köge (1-1) opnieuw bekeken door Ronald de Boer en scout John Steen Olsen.

Borussia Dortmund en Liverpool hebben naar verluidt eveneens interesse, maar zijn nog niet overgegaan tot actie. Steen Olsen zou de tiener, die al 22 wedstrijden in de Deense competitie speelde, al warm hebben gemaakt voor Ajax. Olsen scoutte eerder spelers als Zlatan Ibrahimovic, Christian Eriksen, Viktor Fischer en Nicolai Boilesen voor Ajax.

‘Een club als Ajax zou het meest ideaal zijn voor me als ze op het juiste moment in mijn carriere interesse zouden tonen’, zei Andersen enkele weken geleden. ‘Alle verhalen van Fischer horende lijkt het me een geweldige club. Hij vertelt hoe hij zich verder heeft kunnen ontwikkelen.’

Het prijskaartje van Andersen bedraagt ongeveer anderhalf miljoen euro. Of Ajax bereid is om dit bedrag neer te leggen voor het talent zal aankomende zomer blijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *