AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Ajax moet zes miljoen betalen voor Luciano Narsingh’

Danny Blind heeft dinsdagochtend contact opgenomen met Heerenveen-voorzitter Robert Veenstra om te praten over een transfersom voor Luciano Narsingh. De Friezen wachten nog op een officieel bod van de landskampioen, maar willen Narsingh eigenlijk niet middenin het seizoen verkopen. Dat laat Veenstra weten in een korte reactie aan Voetbal International.

Heerenveen neemt het dinsdagavond op tegen Vitesse in de KNVB-beker en Narsingh lijkt gewoon mee te doen in deze wedstrijd. Naast het feit dat Heerenveen de aanvaller niet wil verkopen is ook het hoge prijskaartje immers een obstakel voor Ajax: de Friezen zouden zes miljoen euro willen vangen voor de rechtsbuiten. Dat lijkt wat aan de hoge kant voor de Amsterdammers.

Eerder deze maand gaf Blind, technisch directeur ad interim van Ajax, nog aan dat hij geen nieuwe spelers zou kopen. Frank de Boer meent echter dat de problemen in de voorste linie groot zijn, zeker nu ook Miralem Sulejmani in de lappenmand zit. De Servische recordaanwinst, ook afkomstig van Heerenveen, staat nog voor een onbepaalde tijd buitenspel met een knieblessure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *