‘Wil in toekomst strijd aangaan voor beste voetballer ter wereld’


Antony zou graag in de toekomst de strijd aan willen gaan voor beste voetballer ter wereld, zo vertelt de Braziliaan tegenover The Guardian. Sinds 1 juli 2020 is de aanvaller definitief speler van Ajax en zijn start in Amsterdam kans als voortvarend worden beschouwd.

In twaalf wedstrijden heeft de Braziliaan vijf doelpunten gescoord, waarvan er vier in de Eredivisie. Antony is goed begonnen, maar hij wil nog meer bereiken in zijn voetbalcarrière. 'Ik wil kampioen worden, historie schrijven, groeien als voetballer en een voorbeeld zijn op het veld. Ook wil ik in de toekomst de strijd aangaan om gekozen te worden tot beste voetballer ter wereld.'

Transfer naar Ajax

Op 22 februari 2020 tekende Antony een vijfjarig contract bij Ajax, waarna hij vanaf 1 juli jl. definitief aansloot bij de selectie van de Amsterdammers. Voordat de transfer van de Braziliaan naar Ajax officieel werd, was er nog een hoop werk te verrichten. 'Man, het heeft even geduurd', vertelt de twintigjarige aanvaller aan de Engelse krant. 'Toen ik voor Ajax tekende (22 februari 2020, red.), was het vroeg in de morgen. Ik belde mijn broer en we praatten over het sluiten van de deal. Toen dacht ik al na over het spelen in de Champions League.'

'Vorig jaar keek ik er nog naar, nu speel ik er en maak ik doelpunten', gaat Antony verder over het spelen in het miljardenbal. 'Het geeft me vlinders in mijn buik, het was iets emotioneels voor mij. Vooral als je mag spelen tegen spelers als Alisson Becker, Roberto Firmino en Fabinho (allen landgenoten van Antony, red.). Dat is een eer.'

 


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!