Voetbal in coronacrisis: Extra stewards bij Feyenoord na kritiek Rutte


Voetballen ten tijde van de coronacrisis: is dat nou wel of niet mogelijk? De meningen hierover zijn verdeeld. Ook is het de vraag wat er allemaal bij komt kijken om te kunnen voetballen in deze periode. In dit wekelijkse overzicht zijn de laatste nieuwtjes en meningen over voetballen in de coronacrisis te volgen.

Maandag 21 september

Extra stewards bij Feyenoord na kritiek Rutte

Feyenoord gaat vanaf heden extra stewards inzetten bij thuiswedstrijden voor het beter handhaven van de coronamaatregelen. Zondag werd er in de Kuip te vaak geen anderhalve meter afstand gehouden en tevens werd er volop geschreeuwd. Minister-president Mark Rutte liet zich op een harde manier uit en daar handelt Feyenoord naar, zo weet NUsport. 'We snappen de frustratie bij de premier over de oplopende cijfers', zegt een woordvoerder van Feyenoord.

Gündogan test positief op coronavirus

Manchester City moet het maandagavond in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen stellen zonder Ilkay Gündogan. De Duitser heeft positief getest op het coronavirus. Manchester City speelt maandagavond op bezoek bij Wolverhampton Wanderers.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!