Voetbal in coronacrisis: Arsenal-spelers woest op directie


Voetballen ten tijde van de coronacrisis: is dat nou wel of niet mogelijk? De meningen hierover zijn verdeeld. Ook is het de vraag wat er allemaal bij komt kijken om te kunnen voetballen in deze periode. In dit wekelijkse overzicht zijn de laatste nieuwtjes en meningen over voetballen in de coronacrisis te volgen.

Donderdag 6 augustus

Spelers Arsenal woest op directie

De spelers van Arsenal zijn woest op de directie van de Engelse club. In april stemde de selectie van The Gunners in met een salarisverlaging van ongeveer 12,5 procent, waarbij de club de belofte deed dat geen enkele medewerker zou worden ontslagen. Woensdag maakte Arsenal, enkele dagen nadat het de FA Cup won, bekend dat het 'in belang van de club' 55 medewerkers heeft ontslagen. De spelers zijn nu boos en teleurgesteld in de directie en voelen zich verraden, zo meldt The Athletic. Naar verluidt zijn spelers van Arsenal nu bang dat het hen in de toekomst mogelijk kwalijk wordt genomen als zij een verbeterd contract tekenen bij de club.

Woensdag 5 augustus

AZ verliest van PEC Zwolle

AZ is voor de derde keer deze voorbereiding onderuit gegaan. Woensdagavond verloor de ploeg van trainer Arne Slot met 1-0 van PEC Zwolle. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door oud-Ajacied Zian Flemming. Eerder verloor AZ ook al met 1-0 van Racing Genk en FC Utrecht. 

Feyenoord gaat toch testen op coronavirus

Feyenoord gaat de spelers en leden van de staf eind deze week testen op het coronavirus, zo meldt het Algemeen Dagblad. Eerder nog werd er niet getest bij de Rotterdamse club. Een woordvoerder van Feyenoord laat weten dat het testen van spelers en staf geen verband met de ontwikkelingen bij Ajax houdt. Bij Ajax bleek uit bloedtesten die medio juni werden afgenomen dat meerdere spelers en werknemers antistoffen tegen Covid-19 hebben aangemaakt.

 

Dinsdag 4 augustus

Oefenduel sc Heerenveen geschrapt door besmetting

De oefenwedstrijd tussen sc Heerenveen en Team VVCS, die dinsdagmiddag gespeeld zou worden, gaat niet door. Bij Team VVCS, het elftal van transfervrije spelers, is een speler positief getest op het coronavirus. Team VVCS meldt op Twitter dat de betreffende speler in quarantaine zit en dat de overige spelers donderdag opnieuw op het coronavirus getest zullen worden. 

Maandag 3 augustus

Champions League-ploegen bedanken zorgmedewerkers

De ploegen die dit seizoen nog in actie komen in de Champions League zullen een boodschap uitdragen richting de zorgmedewerkers die zich inzetten tegen corona. Vrijdag en zaterdag vindt het vervolg van de achtste finales plaats en daarbij zal de tekst 'Thank You' op de shirts prijken, zo brengt men naar buiten middels het officiële Twitterkanaal van het miljardenbal. Bijgevoegd is een video waarin aanvoerders de zorgmedewerkers persoonlijk bedanken.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!