[Update] Reactie FC Utrecht: ‘Bal ligt bij Sneijder’


Na een charmeoffensief van supporters van FC Utrecht zou Wesley Sneijder hebben toegezegd na te denken over een rentree op de Nederlandse velden in de Domstad. De supporters van FC Utrecht werden geïnspireerd door de succesvolle actie bij FC Groningen aangaande Arjen Robben.

'Nog één jaar vlammen in je stadsie', valt er te lezen op een doek van de supporters, die Sneijder graag zien voetballen bij de subtopper. Volgens de fans zou de oud-Ajacied ook hebben gesproken met technisch directeur Jordy Zuidam. De in Utrecht geboren Sneijder heeft zijn liefde voor de stad en de club nooit onder stoelen of banken gestoken. De voormalig middenvelder 'tekende' dan ook een contract als supporter voor het leven.

De nu 36-jarige Sneijder stopte een jaar geleden als profvoetballer, na een periode in Qatar bij Al Gharafa. Zijn laatste wedstrijd dateert van 6 december 2018. Verder voetbalde Sneijder voor Ajax, Real Madrid, Internazionale en Galatasaray.

Update - 13.15 uur (3 juli 2020) - FC Utrecht reageert: 'De bal ligt bij Sneijder'

De kans dat oud-Ajacied Wesley Sneijder binnenkort weer in de Eredivisie te bewonderen is, lijkt weer een stapje groter te zijn geworden. De supporters van de club uit de Domstad zouden niets liever willen, terwijl Sneijder zelf een comeback niet uitsluit en al sprak met technisch directeur Jordy Zuidam. Tegenover de NOS zegt Zuidam dat tijdens die gesprekken ook een 'eventuele comeback' ter sprake is gekomen. 'De bal ligt bij hem. Wesley heeft nu tijd om zelf te bepalen of hij dat ziet zitten. Een topfitte en gedreven Sneijder is natuurlijk altijd interessant voor FC Utrecht.'


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!