[Update]: ‘Bod Barça brengt Dest aan het twijfelen’


FC Barcelona heeft zich volgens Ajax-watcher Mike Verweij met een serieus bod op Sergiño Dest gemeld bij Ajax. Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf, weet niet hoeveel de Spaanse club exact voor Dest over heeft, maar meldt wel dat er sprake is van 'een serieus bedrag'. 

Na het serieuze bod van FC Barcelona zijn Ajax en Barça naar verluidt aan de onderhandelingen begonnen. Zoals Ajax Showtime eerder al meldde is er echter nog geen sprake van een akkoord. FC Barcelona kan met een serieus bod op Dest komen doordat het Nelson Semedo heeft verkocht aan Wolverhampton Wanderers. 

Naast het FC Barcelona van trainer Ronald Koeman en voormalig Ajax-assistent trainer Alfred Schreuder is ook Bayern München concreet in de markt voor Dest. De Duitse recordkampioen meldde zich al eerder bij Ajax, maar lijkt nu desondanks wel te moeten vrezen voor de concurrentie van FC Barcelona. Dest moet inclusief bonussen zo'n 25 miljoen euro gaan opbrengen. 

Update - 00:45 uur (24 september 2020) - 'Bod Barça brengt Dest aan het twijfelen'

De serieuze interesse van FC Barcelona heeft Sergiño Dest aan het twijfelen gebracht. De rechtsback zou volgens Fabrizio Romano van Sky Sport Italia persoonlijk al tien dagen rond zijn met Bayern München, maar de Duitsers zijn er met Ajax nog niet uit. De tussenkomst van FC Barcelona op het laatste moment heeft Dest echter zo erg doen twijfelen dat ook Barça nu een serieuze optie is geworden voor de Amerikaans international. Vooralsnog moeten beide clubs tot een overeenstemming zien te komen met Ajax.  

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Scoor nu alvast je WZAWZDB-muts voor de winter!


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!