‘Unieke deal, Antony is speler van de buitencategorie’


De Telegraaf schrijft zaterdagochtend dat Ajax door een handigheidje de immense concurrentie in de strijd om de handtekening van Antony heeft afgeschud. De komst van de Braziliaan wordt een één-drietje genoemd tussen directeur voetbalzaken Marc Overmars, de Braziliaanse voetbalmakelaar Julio Taran van Bertolucci Sports en Revien Kanhai van het Nederlandse bedrijf Forza Sports Group.

Kanhai laat tegenover De Telegraaf weten dat Ajax Antony al langer probeerde vast te leggen. Bij Overmars gaf Kanhai aan dat Bertolucci Sports een cruciale rol zou kunnen spelen. 'Wij zouden een akkoord tussen São Paulo en Ajax kunnen bewerkstelligen. Dat lukte. En omdat Antony graag naar Ajax wilde, was een persoonlijke overeenkomst door Ajax ook dichtbij', zegt Kanhai.

De zaakwaarnemer van Forza Sports Group speelde eerder een belangrijke rol bij de transfers van David Neres en Giovanni, ook spelers van Bertolucci Sports. 'Mede dankzij de vooraanstaande positie van Julio Taran en Bertolucci Sports in Brazilië en ons veelvuldige, directe contact met de clubs is deze deal van Antony tot stand gekomen. En daar ben ik trots op, want het is een unieke deal. Het is Ajax weer gelukt om een speler van de buitencategorie te halen, die anders direct naar een topclub in Europa was gegaan.'

Denk jij dat Milik het laatste doelpunt maakt tijdens Napoli - Lazio? Zet in en krijg 6,50 keer je inzet terug!


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!