Ten Hag na zien beelden: ‘Bij Kudus was ik direct enthousiast’


Ajax-trainer Erik ten Hag was na het zien van de beelden van Mohammed Kudus snel overtuigd van zijn kwaliteiten, zo vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. Na het zien van de beelden wist Ten Hag het zeker, maar toch blijft er altijd twijfel of het goed uitpakt.

Ten Hag geeft aan dat je bij het scouten van spelers bij de ene voetballer langer de tijd nodig hebt dan bij een andere voetballer. 'Soms wel, soms bekijk je spelers wat langer. Bij Kudus was ik direct vrij enthousiast, hoewel het moeilijk blijft om te bepalen of iemand in een team kan aarden.' 

Mohammed Kudus

Kudus was persoonlijk blij met zijn prestaties tegen RKC Waalwijk, ondanks dat hij voor de wedstrijd nerveus was. 'Ik werk continu hard en gelukkig kwam dat eruit. Ik heb mijn kracht, mijn fysiek en mijn dribbels, kunnen laten zien. Er is nog veel te verbeteren. Ik geloof in mezelf en ik was er dus klaar voor. Ja, ik was een beetje nerveus, maar ik heb dat omgezet in goede energie.'

Wil jij in stijl met een mondkapje over straat? Shop nu het WZAWZDB-mondkapje!


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!