Ten Hag: ‘Hadden verwacht dat Neres weg zou gaan’


Ajax-trainer Erik ten Hag vertelt zaterdag tegenover De Telegraaf dat Antony werd gehaald met het oog op een naderend vertrek van David Neres. De oefenmeester ziet zijn Braziliaanse aanwinst dan ook niet als opvolger van de vertrokken Hakim Ziyech.

Ziyech vertrok na het afgelopen seizoen naar Chelsea en laat daarmee een leegte achter in Amsterdam. Ten Hag gaat vervolgens in op de vraag of de Braziliaan die leegte die Ziyech achterlaat, kan invullen. 'Dat heeft er niets mee te maken. Eerlijk gezegd hadden wij verwacht dat David (Neres, red.) weg zou gaan. Daarop inspelend hebben we hem gehaald. Gelukkig is David er nog', aldus Ten Hag, die blij is dat hij weer kan beschikken over zijn aanvaller.

Over Antony is Ten Hag verder zeer te spreken. Hij noemt de landgenoot van Neres 'levendig en echt aanwezig'. 'Het is duidelijk dat hij heel veel potentie heeft. Verder moeten we gewoon gaan kijken hoe dat proces gaat lopen. Hoe snel hij zich gaat aanpassen. Daar moeten we hem de tijd voor geven. Hij komt uit een ander werelddeel, komt bij een andere club in een ander land, waar een andere taal wordt gesproken. Dan moeten we kijken hoe snel dat gaat.'

Denk jij dat Aubameyang scoort en Arsenal de FA Cup wint van Chelsea? Zet in en krijg 4,50 keer je inzet terug!


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!